Facebook Prizma Travel  Instagram Prizma Travel 

Kalamitsi Letovanje 2021 Aranžmani

Grčka Kalamitsi Letovanje 2021 - Kalamitsi je čarobno malo mesto za letovanje 2021 na krajnjem jugu Sitonije gde ćete po povoljnoj - jeftinoj ceni aražmana uživati u letovanju. Kalamitsi je udaljen od Soluna oko 150km, 30km od Neos Marmarasa i 15km od Sartija na istočnoj obali. Kalamitsi mesto se preporučuje za sve one koji vole mirniji porodični odmor, bez noćne buke i noćnog života. Ima veliku prostranu peščanu plažu, sa malim ostrvcetom do kojeg lako možete doplivati. U mestu Kalamitsi ima dosta taverni, restorana, kafića i manjih supermarketa koje ispunjavaju svakodnevne potrebe turista i čine odmor lepšim i prijatnijim. Kalamitsi se nalazi u uvali, tako da je zaštićen od vetrova i talasa. U ponudi turističke agencije Prizma Travel možete pronaći aranžmane po najpovoljnijim cenama.
Svojim oblikom polukruga i toplom atmosferom, Kalimitsi je jedna od najboljih plaža na Sitoniji, ali i u celoj severnoj Grčkoj. Sitan pesak ovu plažu čini veoma udobnom i za bosa stopala i za ležanje na peškirima. More je kristalno čisto, zeleno-plavo, mirno... plivanje je postepeno i sve to čini Kalimitsi savršenom za malu decu. Plaža je dobro uređena, a postoji nekoliko beach barova u kojima možete unajmiti ležaljke i suncobrane, kao i osvežavajuće piće ili sladoled.
Ulazak u more je postepen, sa dugačkim plićakom, što je pravo uživanje za porodice sa malom decom. Plaža u Kalamiciju je među najlepšim ne samo na Sitoniji, već na čitavom Halkidikiju, pa tokom leta i gosti koji su stacionirani u okolnim mestima dolaze u Kalamici.

 

 

Putovanje Letovanje Last Minute First Minute Leto Popusti Ponuda Povoljno Autobusom Akcija Aranžmani Jeftino Odmor Cene Vikend Metropole Obilasci Fakultativni Izleti Najbolja Mesta Najlepše Destinacije 2024